Deelname aan alle activiteiten: de workshops, poets halfuurtjes, middagen tussen de hoefjes & met de hoefjes op pad is op eigen risico.
Hoefjes in Westerpark en Boerderij Westerpark zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade.
De deelnemer is gedurende de gehele activiteit zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen persoonlijke welzijn en gezondheid. Hoefjes in Westerpark is niet aansprakelijk voor verwondingen, blessures of enig ander letsel, ontstaan voor, tijdens of na activiteiten, nog de nasleep of de gevolgen ervan. 
Deelnemers aan activiteiten zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen daden en handelingen. Hoefjes in Westerpark is op geen enkele wijze aansprakelijk voor gedragingen of handelingen van deelnemers.
De deelnemer wordt geacht zelf in staat te zijn om in te schatten of hij/zij in staat is de activiteit te volgen. Rosa van Hoefjes in Westerpark kan op grond van eigen inschatting, deelname aan de gehele activiteit daarvan ontzeggen aan deelnemers.
Veiligheid voor de deelnemers en de pony's en ezels waar we mee werken staat voorop maar er is natuurlijk altijd een klein risico dat er iets gebeurd. omdat we werken met dieren, die soms onvoorspelbaar kunnen reageren.
Respectvol met dieren omgaan is voor ons erg belangrijk. Kinderen moeten goed naar de instructies kunnen luisteren. Daarom horen bij verschillende activiteiten ook andere leeftijden. 
Ten alle tijden van de activiteiten is op het terrein de beheerder aanwezig die mocht dat ooit nodig zijn, EHBO kan toepassen. 
Back to Top